نعمتهای خداوند اسرار فراوانی را در خود جای دادهاند، گیاه لوفا نیز از آنها مستثنا نیست، البته ما قصد داریم تنها برخی از ویژگیها، خواص و مصارف خوراکی میوه لوفا را معرفی نماییم. میوه خوش عطر و طعم لوفا با داشتن ویتامین "ب" از پیری پوست جلوگیری میکند و با داشتن ویتامین "ث" فراوان سبب سفید، لطیف و روشنتر شدن و از بین رفتن لکهای پوست میشود، همچنین به پوست حالت ارتجاعی و کشسانی داده و چین و چروکهای آن را رفع میکند. در بانوان باعث تنطیم دوره قائدگی، در کودکان باعث تکامل مغز و در سالمندان سبب سلامت حافظه میشود. میوه گونه خوراگی لوفا خلط بد را رفع میکند و خنک کننده خون است، در درمان سنکوپ ناشی از تب شدید، آسم مرطوب و باد روده به کار میرود. در طب چینی به عنوان آنتیباکتری و آنتیآلرژی نیز استفاده میشود. زمانی که طول میوه لوفا کمتر از 20 یا 30 سانتیمتر است میتوانید آن را در سوپ، سالاد و یا به صورت سرخ شده یا آب میوه استفاده نمایید.
در حال حاضر این محصول تقریباً در هیچ کجای ایران به صورت تجاری پرورش داده نمیشود، بنابراین در صورتی که قصد سرمایهگذاری در این حوزه را دارید، شما بنیانگزار آن خواهید بود و تعیین قیمت آن با شما است. تأکید میشود که منظور ما گونه خوراکی آن است.
[برای اطلاعات تکمیلی و تهیه بذر این گونه لطفاً با ما تماس بگیرید.]